Pavasarišką balandžio 6d. „Klaipėdos lakštutė“ Panevėžio g. 2 paslaugų gavėjai, kūrybingai dalyvaujantys namų ruošos veikloje, apsilankė „Klaipėdos turizmo mokykloje“. Supažindinti su mokyklos veikla bei plačiau papasakoti, kaip rengiami konditeriai ir virėjai, sutiko Reda Saukantienė – sektorinio praktinio mokymo centro vadovė. Jaunuoliai pamatė kavinės ir restorano virtuvės gyvenimą bei sužinojo esminius skirtumus, kuo skiriasi restoranas nuo kavinės. Aplankėme ir būsimus konditerius, kurie gamino saldžius skanumynus bei parodė, kur galima įsigyti jų produkcijos. „Cukrainėje“ akys blizgėjo tiek jaunuolių, tiek darbuotojų, o kvapai kuteno nosį. Matėme, kaip būsimi barmenai laiko baigiamąjį egzaminą ir plaką kokteilį. Buvo be galo įdomu susipažinti su mokymosi aplinka ir inventoriumi. Tariame ačiū už nuostabią edukaciją.