Pyragų diena!

O kaip gi šią dieną be pyragų.. Kad gyvenimas taptų saldesnis „Namų ruošos“ paslaugų gavėjai nuo ryto iki vakaro kepė pačius įmantriausius pyragus kokius tik žino, ant stalo šią dieną garavo morkų, obuolių, varškės, trupininis, želė, šokoladinis, net kopūstų ir svogūnų pyragai. Kad galėtų pasivaišinti pyragais, paslaugų gavėjai turėjo atsakyti į kelis klausimus: su kokiu įrankiu valgomi pyragai, kokie buvo pirmieji pyragai, kaip iškepti kuo sveikesnį pyragą, be kokio produkto neiškepsime pyrago, kokių rūšių būna miltų. Atsakę į nesudėtingus klausimus, paslaugų gavėjai turėjo sugalvoti kaip senovėje reikėjo iškepti pyragą jei pasibaigė miltai.. Užrištomis akimis degustavo ir turėjo atspėti kokį pyragą ką tik suvalgė. O pasivaišinę įvairiais pyragais nupiešė savo patį skaniausią.